PONIEDZIAŁEK

– Ryż z kurczakiem i ananasem

– Indyk w papryce i pomidorach, ryż

– Kaszotto z wołowiną i jarzynami

WTOREK

– Fritatta z szynką i pomidorami

– Schab ze śliwką, kasza jaglana, surówka

– Tortilla z kurczakiem bakłażanem i cukinią

ŚRODA

– Smoothie czekoladowo-bananowe

– Wieprzowina po chińsku, ryż

– Lasagne bolognese

CZWARTEK

– Sałatka makaronowa z tuńczykiem i jajkiem

– Wołowina po burgundzku, puree

– Risotto z indykiem, bakłażanem i boczniakiem

PIĄTEK

– Owsianka z bananem i jabłkiem

– Filet drobiowy, ryż, surówka

– Ryba w szpinaku i pomidorach, bataty

SOBOTA

– Makaron z twarogiem i malinami

– Kurczak w jarzynach, puree

– Pulpety wołowe w pieczarkach, pęczak

NIEDZIELA

– Pasta z soczewicy, pieczywo razowe

– Roladki drobiowe mozzarellą i suszonymi pomidorami, kuskus z warzywami

– Makaron z kurczakiem i brokułami