Cześć! W najbliższym tygodniu nasze cateringowe menu przedstawia się w sposób następujący:

  • PONIEDZIAŁEK
    • Owsianka z suszonymi śliwkami, jabłkami i orzechami włoskimi
    • Rolada drobiowa ze szpinakiem, ryż, pieczone jarzyny
    • Makaron razowy z pulpetami wołowymi w sosie pomidorowym
  • WTOREK
    • Omlet z szynką
    • Gulasz wołowy po burgundzku, kasza gryczana
    • Tortilla z kurczakiem i warzywami
  • ŚRODA
    • Placuszki owsiano-bananowe z masłem orzechowym
    • Pieczeń z indyka w sosie miodowo-cebulowym, pure, pieczona cukinia z pomidorami
    • Łazanki z wieprzowiną
  • CZWARTEK
    • Pasta z soczewicy, fasoli, pomidorów z orzechami włoskimi, chleb razowy
    • Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym, kasza jęczmienna z warzywami
    • Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, pomidorami i oliwkami
  • PIĄTEK
    • Płatki ryżowe z malinami i wiórkami kokosowymi
    • Gyros z ryżem, sos tzatziki
    • Kaszotto z pęczaka, z wołowiną i brokułami
  • SOBOTA
    • Sałatka makaronowa z tuńczykiem
    • Pieczeń ze schabu ze śliwkami, tabbouleh
    • Ryba po grecku, ryż
  • NIEDZIELA
    • Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem, pieczywo razowe
    • Filet drobiowy, ryż, fasolka szparagowa z pomidorami
    • Krem z brokułów, z kurczakiem i pestkami dyni